Atac de cord

Cauzele de atac de cord

AtacUn atac de cord este necroza miocardica revoltă cauzate de alimentare insuficientă sau creşterea cererii de oxigen celulelor. Atac de cord cel mai frecvent este cauzat de ruptura placii aterosclerotice instabile, dar poate fi, de asemenea, rezultatul de o contracţie a arterei coronare, pierderea de sânge, o creştere semnificativă a ritmului cardiac sau o complicatie de angioplastie coronariana sau coronare arterelor coronare.

Simptome ale bolii

  • dureri în piept, în creştere de efort, nu din cauza respiraţie sau postură, adesea radiante a gatului, maxilarului, zona de braţ la lama sau abdomenului,
  • dificultăţi de respiraţie,
  • greaţă,
  • nocturne de captare a apei,
  • pierdere a conştienţei,
  • dureri abdominale,
  • stop cardiac.

Tratament

În tratarea fazei acute de infarct miocardic importante importanţă are timp. Modificări prima asociate cu necroza apar în celulele din muschiul inimii în 15 minute din momentul încetării a fluxului sanguin. Mai repede fluxul este restaurat, mai mare şansele sunt că semineu va fi extinse de necroză, iar pacientul va evita complicatii periculoase de atac de cord. Tratament de atac de cord depinde de o serie de factori legaţi de totalitatea necroza, General starea de sănătate a unui pacient, uneori la aparitia de durere, şi disponibilitatea de tratament în spital. Rewaskularyzacyjne de tratament pot include angioplastie coronariana, tratament coronarian-coronare sau fibrinolitic.

Terapia de droguri este în primul rând un medicament pentru a reduce sânge coagulare, stabilizarea placa clipul si reduc cererea de oxigen miocardic. După perioada infarct miocardic acut ca terapie intensivă continuă este. Aceasta include, printre altele, utilizarea regulată a medicamente, cum ar fi acidul acetilsalicilic, reducerea riscului de ischemie ulterioare. Un pas important în tratamentul de stop cardiac este, de asemenea, un program de reabilitare cardiologică, în scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii, exerciţiu capacitatea şi funcţionarea de pacienţi. De asemenea, modificarea stilului de viata si preventie secundara cu controlul factorilor de risc sunt elemente esenţiale de tratament, după un atac de cord.

URMAŢI!

Imediat după ce veţi vedea primele semne ale unui atac de cord chemare ambulanţă. În tratamentul atacurilor de cord este important de timp. Devreme de măsuri, mai mare şansele de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *