Heart Tonic – Compozitia si efectele pentru inima

heart tonic Sirop pentru inimaExistă multe boli care slăbesc inima. Starea sa de sănătate se deteriorează şi adesea cu varsta. Cum să consolideze inima si artere? Cum de a alege dreptul de droguri pentru inima cu o gamă largă de măsuri fără prescripţie medicală?

Supliment de dieta Heart Tonic este sprijinită de conditia organismul indiferent de varsta. Produsul este recomandat pentru persoanele obosite, expuse la efort fizic intens.

Supliment alimentar Heart Tonic sprijină activitatea inimii prin creşterea ofertei de oxigen şi îmbunătăţirea circulaţiei. Produsul Heart Tonic vă ajută cu sănătatea.

Heart Tonic este pentru adulti. Este recomandat pentru orele lucrate, , au nevoie de întări organismul indiferent de varsta. Acesta nu este destinat pentru femeile gravide şi mamele care alăptează.

  • creste vitalitatea
  • întăreşte inima
  • îmbunătăţeşte starea de spirit

Indicarea Heart Tonic pentru adulti, oameni recomandată a lucrat, au nevoie de a întări organismul indiferent de varsta.

Compozitia si efectele Heart Tonic

Pregătirea Heart Tonic contine doze mari de biologic active de flavonoide şi vitamine şi fier importante pentru activitatea sistemului cardiovascular şi nervos.

Bioflavonoide este una dintre cele mai active antioxidanţi naturali. Ei reacţionează cu radicalii liberi, protejând celulele de influenţa lor distructive. Radicalii liberi reacţionează cu molecule de proteine, lipide, zaharuri, acizi nucleici si provoca schimbări în structura lor, contribuind la deteriorarea şi accelerarea proceselor de imbatranire. Formarea de radicali liberi favoruri: poluarea mediului, Fumatul, radiaţiile ultraviolete, stres si dieta necorespunzatoare. Bioflavonoide poate reduce m.in. Oxidarea colesterolului bun, care are un efect benefic asupra vaselor de sânge. Efect de bioflavonoide: sigiliu şi de a consolida vaselor de sânge pentru a îmbunătăţi fluxul de sânge în coronare navele operează Detoxicating şi antioxidante pentru a creşte elasticitatea pielii.

Paducel extract contine flavonoide, care sunt folosite pentru a consolida muschiul inimii. Documentate în numeroase studii că extractul de păducel creşte fluxul de sânge în vasele coronariene şi creşte toleranţa la efort fizic. Vă recomandăm utilizarea sa in dieta persoanelor cu excesul de greutate, Fumatul, care trăiesc într-un stres pe termen lung, în vârsta matură, crescute ale colesterolului, activitate fizică redusă.

Ingrediente în piele de struguri roşii şi în roşu vin sigilii vasele de sânge şi creşte flexibilitatea lor. Bioflavonoide ca strugurii influenteaza starea de inima si vasele de sange, colesterol şi piele condiţie.

Extract de struguri piele şi concentrat de vin roşu conțin biokompleks cu o activitate puternic antioxidante, care include m.in. Resveratrol. Acţiunea sa este de zeci de ori mai puternic decat vitamina C. aceste proprietăţi au fost descoperite prin examinarea cazurilor. Paradoxul francez. Francezii sunt consumul de grăsimi animale mai mult, mai mult fum, cresc mai puţin sport decât celelalte naţiuni şi sunt mai puţin susceptibile de a suferi de inima si boli cardiovasculare. În 1992, oamenii de ştiinţă izolat de fructe struguri unic bioflawonoid-resveratrol. Resveratrolul este un substraturi fenolici produse de unele plante ca parte din sistemul de aparare împotriva ciupercilor şi ionii de metale grele.

Produsul Heart Tonic vă ajută cu sănătateaRoinita extract conţine flavonoide şi uleiuri esenţiale, care creşte toleranţa la stres, nervos si tonifiere.

Fierul joacă un rol important in transportul oxigenului prin sange si formarea de celule roşii din sânge. Fier, de asemenea, afectează procesele cognitive (mentală) şi pe rezistenţă corect corpul.

Vitaminele B1, B6, B12 si folic acid va afecta sistemul cardiovascular; rolul speciale atribuite de acid foliowemu in mentinerea nivelului homocisteinei normală şi producţia de celule sanguine. Vitamina B1 contribuie la funcţionarea muşchiului cardiac. Vitamina B6 si B12 sunt importante în procesul de krwiotworzenia. Este recomandat să consume cantităţi suplimentare de vitamina B12 de persoanele în vârstă, care adesea vorba mai slabe sa asimilare.

Vitaminele B1, B2, B5, B12 si PP sunt responsabile pentru celulele corecte de energie, inclusiv celulele din muschiul inimii.

La rândul său, vitaminele B1, B2, B5, B6, PP, (C) afectează funcţionarea normală a sistemului nervos. Vitamina B5 este responsabil pentru buna capacitatea mentală. Vitamina B6 Joaca un rol in activitatea de hormoni si sistemul nervos, mai ales la femeile în postmenopauză.

Vitamina C prin efectul asupra sintezei de colagen ajută vasele coronariene. Împreună cu spirit. B2 are un efect pozitiv asupra absorbtia de fier şi starea pielii.

Pentru a menţine stare corectă de inima, sistemul circulator si sistemul nervos, în plus faţă de utilizarea corectă, s-a recomandat regim alimentar variat: activitatea fizică, reducerea stresului, menţinerea o greutate corporală normală, renunţarea la fumat şi controlul periodic al nivelului de colesterol, a trigliceridelor şi a tensiunii arteriale

Cum să utilizaţi doza de Heart Tonic

  1. Servire recomandate de zi cu zi 30 ml corespunde la tabelul 2 o galeata de screening.
  2. Maximum recomandat portii.
  3. Supliment alimentar nu trebuie utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat.
  4. În sensul obținerii acţiune favorabilă Heart Tonic trebuie să fie luate în fiecare zi.

Ce trebuie să fac pentru a avea o inimă sănătoasă?

Inima şi boli circulatorii cauza cele mai multe decese în lume. Potrivit Eurostat, 41 % din populaţia continentului vechi mor doar din cauza lor. Lume autorităţile şi organizaţiile internaţionale majore de ani, sunt încercarea de a reduce aceste numere, dacă numai prin promovarea prevenirea. Merită să ştii unele dintre principiile sale de bază. La urma urmei, este vorba despre vieţile noastre.

De ce folosesc Heart Tonic?

Boli, cum ar fi ateroscleroza, boala coronariană sau hipertensiune arterială nu dau în stadiile iniţiale de simptome clare, ascuţite. De aceea ele sunt numite diferit.

Nedetectate mai devreme, sau subestimată, care să conducă la stadii avansate, în care tratamentul este jenant pentru pacient, şi adesea îl transformă din viaţa de zi cu zi. Prevenirea lor se bazează mai mult pe schimbarea stiluri de viaţă nesănătoase şi se reduce la câteva reguli.

Inima – sănătoşi şi normal corp greutate

În timp ce în multe ţări înregistrat succese în reducerea nefavorabile factori care afectează dezvoltarea de boli cardiace, cum ar fi fumatul, hipertensiune arterială sau colesterol ridicat, în ţările dezvoltate numărul de oameni care sunt supraponderali şi Obezitatea este în continuă creştere.

Potrivit societăţii europene de cardiologie, obezitate şi excesul de greutate sunt asociate cu un risc crescut de a dezvolta diabetul de tip 2, hipertensiune arterială, tulburări de lipide, insuficienţă cardiacă, boală coronariană, şi altele.

Este interesant de observat că se presupune că excesul de greutate este vorba ca atunci când IMC este în intervalul 25-29.9. Obezitatea este un IMC peste 30. Ultimii medici atentie nu numai IMC în determinarea riscului de boli de inima si sange. Se pare că este, de asemenea, foarte important. Obezitatea abdominala.

Organizaţia Mondială a sănătăţii (OMS) recomandă ca, în cazul circumferinţa taliei peste 102 cm la barbati si 88 cm la femei să ia măsuri pentru a reduce greutatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *