Înlocuitor de zahăr alb

Zahăr alb şi alternativeZahărul este unul din adversarii mai mare a corpului zvelt. Produse care conţin zahăr, de obicei, au o valoare calorică mare, produce mai repede sentimentul foame, duce la dezvoltarea de diabet, boli cardiovasculare şi obezitate şi sunt dependenta. Din acest motiv, zaharul din dieta ar trebui să fie ca rar posibil. Cu toate acestea, pentru a scapa de gustul dulce complet, aţi putea dori să prima Du-te printr-o etapă de înlocuitori de zahăr, care ne va ajuta să rupe treptat cu „dependenta”. În articolul de astăzi în comparaţie pentru tine cele mai populare înlocuitori de zahăr şi określiłam avantajele şi dezavantajele lor.

Ceea ce ne zahăr înlocuitori?

Există nici o îndoială că mult mai bine decât căutarea de înlocuitori de zahăr ar fi nu mananca produse de dulce deloc. Problema este că în practică, abandonarea completă de zahăr este în prezent o sarcină foarte dificilă. Acest lucru este în principal cu exces alimentar şi o mare cantitate de produse transformate in magazine.

Trebuie să fim conştienţi de faptul că, în toate istoria omenirii, suntem prima generaţiile care au problema nu dintr-o deficienta, şi excesul de alimente. În moştenirea strămoşilor noştri avem garanţii foarte eficient ne din perioadele de foamete. În cursul evoluţiei, ne-am educat, cu toate acestea, orice proceduri care ar permite-ne pentru a face faţă cu surplusul de calorii în alt mod decât prin colectarea de acesta sub forma de grasime.

Din acest motiv, în ultimii ani, a crescut interesul pentru înlocuitori de zahăr, sau componente care ne poate oferi cu un gust dulce fără efecte negative asupra sănătăţii. Mai jos va prezint un clasament subiective 10 cele mai populare componente care sunt recunoscute ca înlocuitori de zahăr. Clasării am bazează în principal pe conţinutul caloric, indicele glicemic, sănătate şi siguranţă.

Trestie de zahăr şi maro

 • calorica la fel ca zahăr alb (zaharoză),
 • creşterea riscului de boli cardiovasculare, diabet, rezistenta la insulina si obezitatea,
 • preţul ridicat,
 • un înalt glycemic index

Trestie de zahăr este zaharoză derivate din trestie de zahăr. Zahăr alb tradiţionale este zaharoză din sfeclă. Zahar brun este zaharoză din sfeclă şi o nuanţă cu Caramel sau melasă. Toate trei produse conţin exact aceeaşi substanţă cu exact acelaşi efect asupra corpului. Deci în general le puteţi apela înlocuitori de zahăr?

Zahăr invertit

 • calorica la fel ca zahăr alb (zaharoză),
 • creşterea riscului de boli cardiovasculare, diabet, rezistenta la insulina si obezitatea,
 • un înalt glycemic index

Am fost la un moment dat placerea de a lucra în magazin, Biciclete sport, care din timp în timp a venit reprezentanţilor diverse companii de produse alimentare de sănătate. În timpul uneia dintre aceste vizite, reprezentantul dna a încercat să convingă să cumpere ei baruri sănătos, care, în componenţa sa conţine zaharoză. Bine, de fapt-ele nu conţin, deoarece în linie în primul loc a fost de a inversa zahăr.

Zahăr invertit este un rezultat al „dizolva” zaharoză, glucoză şi fructoză, care este de a schimba direcţia de polarizare avion entorse lumina trece prin soluţia. Ceea ce avem de beneficii în contextul calorii sau efecte asupra sănătăţii? nu. Zahăr invertit este încă un amestec de glucoză și fructoză au aceleaşi efecte asupra sănătăţii. Zahăr invertit ca inlocuitor de zaharoză este un fals.

Fructoză

 • Fructoză în fructeIndicele glicemic redus,
 • mai mare în comparaţie cu dulceata de zaharoză,
 • creşterea riscului de boli cardiovasculare, rezistenţa la insulină, ficatul gras,
 • simptome gastro-intestinale

În opinia mea, fructoza este o greseala destul de mare ideea de înlocuire a zahărului. Ideea că fructoza este mai sănătos de zaharoză (zahăr tradiţională) a luat că fructoza este mult mai lentă de absorbţie, aşa că are un indice glicemic mai mic. Din acest motiv fructoză a început să recomande diabetykom deoarece nu provoacă o creştere semnificativă a în sânge glucoza din sânge. Şi la prima vedere parea destul de sensibil, mai ales ca dulceata de fructoză depăşeşte zahar acelaşi şi poate fi folosit un pic mai puţin.

După o serie de teste care sa dovedit, cu toate acestea, că aportul de fructoză se corelează cu apariţia hipertrigliceridemie, ficat gras şi o creşte şansa de apariţie de celule de rezistenţă la insulină. A fost de asemenea demonstrat că împreună cu consumul crescut de fructoză creşte incidenţa hipertensiunii arteriale. În plus, consumul de cantitati prea mari de fructoza per portie poate duce la disconfort gastro-intestinal. Din acest motiv, eu cred ca fructoza este un substitut foarte săraci pentru zahăr în ceea ce priveşte calorice şi de sănătate.

Zahăr de nucă de cocos

 • un indice glicemic mai mic,
 • Cea mai mare valoare de nutrienţi,
 • calorica la fel ca zahăr alb (zaharoză),
 • preţul ridicat

Zahăr de nucă de cocos este diferit de zahăr alb, în principal sursa de origine. Cel mai mare avantaj de nucă de cocos de zahăr este că acesta conţine un indice glicemic mai mic (54) în ceea ce priveşte zahărul tradiţionale (68). La urma urmei, în termeni de calorii şi carbohidraţi ambele produse nu diferă, practic, la toate.

Desigur, deci puteţi folosi zahăr de nucă de cocos ca un înlocuitor, dar acesta ar trebui să nu-l trata orice diferit decât regulat de zahăr alb. Prin alegerea de zahăr cu nucă de cocos Deci nu uitaţi să, de asemenea, în cazul său pentru a menţine bun-simţ şi moderaţie.

Sirop de arțar și sirop de Agave

 • mai putine calorii,
 • Cea mai mare valoare de nutrienţi,
 • mai mare în comparaţie cu dulceata de zaharoză,
 • creşterea riscului de boli cardiovasculare, diabet, rezistenta la insulina si obezitatea,
 • un înalt glycemic index,
 • preţul ridicat

Sirop de arțar și sirop de Agave sunt adesea prezentat ca un înlocuitor sănătos pentru zahăr. Avantajul lor este, cu siguranţă, care oferă mai puţine calorii (270-300 kcal la 100 g) decât un zahăr tradiţională (400 kcal la 100 g). Vă rugăm să reţineţi, totuşi, că această diferenţă nu este atât de mare, în special în cazul în care vom folosi-le într-o mulţime de mai puţin de 100 g.

Pentru mulţi oameni, argument pentru utilizarea acestor alternative va fi origine naturală și conținut ridicat de elemente nutritive. În ceea ce privește primul argument este un caz bun pentru zahăr alb, de asemenea, este firesc, deoarece vine de la sfecla. Ca al doilea argument-Desigur aceste siropuri contin mai multe vitamine şi minerale, cu toate acestea, deoarece zahăr (sau înlocuirea acesteia) este considerată ca sursă de nutrienţi în dieta ta? În scopul de a imbogati dieta cu aceste componente se agită puternic pentru utilizare cu legume şi fructe.

Dacă copt un tort avem de a alege de zahăr şi sirop de arţar, siropul ar fi o alegere mai bună. La urma urmei nu face el înlocuitorul ideal pentru zahăr, deoarece este încă destul de mare de calorii si are un indice glicemic ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *