Reguli, astfel încât nu veţi simţi apetitul

să scapi de apetit continuuÎn teorie, pierderea în greutate este de fapt destul de simplu. De la tyjemy pentru ca mancam prea mult, apoi pentru a pierde in greutate doar prin consumul mai mic. Problema este că, în faţa inferioară aportul caloric, corpul se transformă pe mecanisme de apărare pentru a o proteja de pierdere de stocuri sub formă de grăsime. Un astfel de mecanism este foame, şi aspectul său este unul dintre cele mai frecvente cauze de eşec pentru pierderea în greutate. Cum să păcăli mecanisme de apărare şi să mănânce pentru a nu simti foamea? Despre veţi citi următorul articol.

Mânca proteine la micul dejun

În trecut, sar peste micul dejun a fost asociat cu pune pe greutate. Astăzi, cu toate acestea, ştim că recomandările pentru alimente sau sar peste micul dejun nu afectează creşterea sau greutate pierdere. Cu toate acestea, dacă doriţi să piardă în greutate-micul dejun este destul de o idee bună din mai multe motive.

Un argument bun pentru a mânca masa de dimineata este faptul că compoziţia corespunzătoare poate afecta controlul apetitului. Spunând „dreapta”, adica totul despre proteine, deoarece are cel mai mare impact asupra percepţiei de saţietate.

Interesant, nu are o astfel de problemă mare dacă micul dejun conţine glucide sau nu. Consideraţii despre superioritatea de micul dejun proteine-grasi pe care conţin glucide nu sunt atât de până la un astfel de punct, pentru că este vorba chiar despre proteine.

Există multe studii confirmă relaţia dintre consumul de mic dejun, bogat in proteine si senzatia redusa de foame în timpul zilei.

Acest efect rezultă din faptul că micul dejun ridicat de proteine afectează reducerea semnale responsabil pentru a manca emoţional. „Emoţională” sau, în cazul în care dorinţa de a luat masa nu este o fiziologice, dar nevoile psihologice şi poate duce la invatat mecanismele de alimentare = premiul. Proteina a, de asemenea, un impact asupra reducerii foame hormon secreţia-ghrelina, permiţându-ne să se simtă mai mare satietate dupa mese.

Surse bune de proteine la micul dejun: oua, carne de pasăre, brânză, peşte sau impulsuri. Este cel mai bine în cazul în care cantitatea de proteine va fi mai mică de 15 g, care ne dă de exemplu. 80 g de branza de vaci, 2 oua, somon 70 g afumat, sau o combinatie de rosii 100 g fasole la o cutie de 2 felii de pâine şi 30 g de mozzarella.

Includ fructe şi legume cu fiecare masă

Această recomandare se reduce, în primul rând să consume în timpul zilei, dreptul de suma de fibra (25-35 g). Fiecare masa care conţine fibre (nu numai din fructe şi legume) va avea ca rezultat: mai repede de umplere a stomacului (care este, mai repede senzatia de satietate), încetinit golirea stomacului (care este, mai mult de saţietate) şi la îmbunătăţirea motilităţii intestinale şi Regulamentul secretia de hormoni.

Masă, alcătuit din fructe şi legume, vei fi mai atractiv atât vizual, cât şi volume. În plus, corect aportul lor va preveni apariţia de deficienţe de vitamine şi minerale, care ne va proteja împotriva deteriorării. Şi e nevoie să spun cât de mare este relaţia dintre starea de spirit rău şi dorinţa de a gustări gustări sau dulci.

Alege preparate de consistenţă solidă

Principalul factor determinant pentru creştere sau scădere în greutate este echilibrul caloric pe tot parcursul zilei. În teorie, prin urmare, luând în considerare numai conţinutul caloric, ar trebui să existe o diferenţă între alimente cu consistenţă lichidă sau solidă. Cu toate acestea, se pare că statul alimentare afecteaza destul de puternic senzaţia de foame şi de saţietate.

Studiile arată că produsele alimentare în stare lichidă de sycą mult mai puţin în comparaţie cu aceeaşi cantitate de calorii, dat în formă solidă. Acest lucru este m.in. că aproximativ durează mai mult de băut, vă oferă mai mult timp pentru a ajunge la un semnal de saturaţie la nivelul creierului. Aceasta înseamnă că mânca o masă în formă de livrare pune constantă de calorii pentru o perioadă mai lungă de timp. Ca urmare, creierul nostru începe să primească informaţii despre sentimentul de plenitudine în timpul mananca.

Un alt factor în favoarea mese, este contactului prelungit de alimente cu gust cupe, care promovează, de asemenea, senzaţia de saţietate.

Alege preparate de consistenţă solidă

Bea apă-mananca mai putine calorii

Băut cantităţi adecvate de apă ajută la scăderea nivelului de perceput, înainte de masă, foamea. Hidratare adecvată în timpul zilei poate accelera, de asemenea, senzaţia de saţietate după mese. Aceasta, la rândul său, poate duce la o reducere a aportului alimentar, iar ca rezultat-pierdere în greutate.

Interesant, în unul din studii de persoana două pahare de apă chiar înainte de o masă mâncat aproximativ 22 % din care deservesc mai puţin decât persoanele care nu au vazut de apă. În mod similar, acţiunea poate numi mananca supa. Într-un studiu s-a dovedit că consumul de supă înainte de masă în picioare poate reduce aportul de calorii din principalele curs până la 100 de calorii!

Afirmaţiile despre diluarea enzimelor digestive, de apă potabilă direct înainte de mese, nu sunt în întregime neîntemeiat. Cu toate acestea, în cazul în care unii oameni de fapt apar probleme gastro-intestinale, atunci este mai bine să nu utilizaţi această soluţie.

Mananca un atent au mai mult control

Perusing alimentare (aşa-numitele. „minfullness consumul de”) este una dintre modalităţile de subestimate de controlat mai bine apetitul. Mananca o masa la un ritm lent si calma conditii, creierul nostru este, de obicei, nici o problemă cu până la saturaţie. Creează o problemă, cu toate acestea, atunci când mesele noastre sunt consumate pe fugă. Poate mai degrabă pentru a dispersa semnal care spune creierului senzatia de satietate.

Un aspect cheie al mănâncă atent se concentrează toată atenţia pe placa, care se află în faţa noastră. Pentru aceasta, trebuie să te întorci gândurile de călătorie despre ieri pe zi la locul de muncă, astăzi pe la cumpărături dacă evenimentul de vineri.

Studiile arată că practica mindfulness meselor poate ajuta oameni să se simtă mai multă plăcere în timp ce mănâncă. Acest lucru poate ajuta să se concentreze pe calitate, nu pe cantitate, şi, de asemenea, reduce popędowe mănâncă comportament.

De asemenea, se pare că există o legătură între senzaţia de foame şi de saţietate, şi ceea ce văd ochii. Unul dintre experimentele oferit participanţilor două milkshake-uri identice. Unul a fost numit „indulgenta calorii 620”, în timp ce al doilea are eticheta „rezonabil 120 calorii”.

Deşi ambele grupuri au mâncat aceeaşi cantitate de calorii, nivelul hormonilor foamea a scăzut mai mult printre cei care au crezut că au băut „dizolva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *